PARADIJS GRILLROOM/PIZZERIA & THE CHICKEN HOUSE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2486 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Paradijs Grillroom/Pizzeria & The Chicken House. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 1:30 kanker troep. maagklachten volgende dag. eten duurt lang. slechtste zaak ooit
8 jun 2024 om 20:11 Het smaakte weer goed en was er sneller dan verwacht
8 jun 2024 om 19:55 Alles ging perfect, en heb weer heerlijk gegeten
2 jun 2024 om 19:25 Zoals altijd erg lekker en een behoorlijke hoeveelheid! De snelheid van bezorgen is vooruit gegaan!
28 mei 2024 om 20:15 Had in de middag besteld met een bezorgtijd voor 18:00 uur i.v.m een verjaardag die wij s'avonds hadden de bezorger belde om 18:30 aan zonder een telefoontje dat ze later kwamen ofzoiets de de friet was slap en koud en al het overige was lauw erg jam
28 mei 2024 om 9:55 Gekozen voor afhalen om 17.15 uur. Op die tijs waren wij aanwezig. Onze pizza was om 17.45 pas klaar. Onbegrijpelijk, bereidingstijd 5 minuten?
26 mei 2024 om 11:57 Letterlijk troep
20 mei 2024 om 14:25 Goed eten! We hebben ‘s middags besteld dus alles was er op de minuut op tijd. Goede kwaliteit (niet van die vette bende) en warm, vriendelijke bezorger. Onze go-to als we pizza bestellen. Bedankt maar weer! :) Stefanie
18 mei 2024 om 5:47 De zalm en gamba waren prima. Kip ook. Kippeling was niet onze smaak. Jammer van de bezorgtijd. 50 minuten later... terwijl na 30 min gebeld en was er volgens eigen zeggen binnen 5 minuten, dat duurde dus nog 20 minuten...
16 mei 2024 om 20:21 Was allemaal weer super goed, het eten is altijd heerlijk en personeel erg vriendelijk en behulpzaam
12 mei 2024 om 21:30 The food was delicious and delivered within 15 minutes of requested time so that was great! Unfortunately they delivered the wrong ice cream flavor (which I only found out after taking a bite and realizing it was a flavor I really disliked). :(
8 mei 2024 om 20:21 Ik had een broodje shoarma en een margarita pizza besteld. Het shoarma leek regelrecht uit de supermarkt te komen en was niet te haggen. De pizza was amper een pizza te noemen zo droog en amper kaas te bespeuren. Heel slecht eten dit keer helaas