PIZZERIA - GRILLROOM PARADIJS

PIZZERIA - GRILLROOM PARADIJS Voor de lekkerste pizza's en grillgerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1365 beoordelingen
9 aug 2020 om 0:54 Na 2 uur gewacht te hebben op mijn bestelling hoopte ik dat het eten goed was. Helaas voor ons de eerste en de laatste keeerr!
8 aug 2020 om 10:38 Een halfuur te laat, maar gezien de andere reacties valt dat dus wel mee? Mijn pizza was op zich best wel lekker, maar opvallend dat er mais, doperwten, geribbelde stukjes wortel en kidneybonen op mijn pizza zaten. Kant-en-klaar zak diepvriesgroenten?
5 aug 2020 om 15:43 Eten duurde langer dan aangegeven. We hadden ook extra pizzatoppings besteld, maar die waren ze vergeten.
2 aug 2020 om 23:18 super. nr 1 pizza
2 aug 2020 om 10:31 Het heeft erg lang geduurd voor de bezorging arriveerde. Het was zelfs meer dan 90 minuten. De bestelling is geregistreerd als 18.18 en ik kreeg de bestelling 20.00.
2 aug 2020 om 3:20 Heerlijk gegeten
1 aug 2020 om 2:18 Super goed eten! Veel bijlagen echt waar voor je geld!! En dit was niet de eerste keer dat ik zo tevreden was
31 jul 2020 om 22:41 Heerlijk gegeten en van alles henoeg
30 jul 2020 om 20:40 Ik had een diner kebab schotel bestelt en na minimaal meer dan een half uur wachten. Dat terzijde de patat die erbij zat leek wel alsof het vanuit de diepvries was gehaald was koud en nat, het vlees bestond uit kraakbeen, en brood was slecht erg jammer al
26 jul 2020 om 20:25 Patat was koud. Pizza salami koud. Calzone shoarma zat geen uien in. Paprika 4 hele kleine stukjes. Telefonisch klacht ingediend. Hier werd niets mee gedaan. Wat ik zei was niet waar zeiden ze...
25 jul 2020 om 20:17 Eten was 30 minuten te laat en nog goor ook! Patat smaakte nog naar oliebollen en mn kipnuggets waren verbrand. De kapsalon was ook niet goed van smaak. Jammer hopelijk hadden ze een slechte dag en is het morgen weer goed voor de andere gasten
24 jul 2020 om 21:13 Het duurde ongelooflijk lang, probeerde heel vaak te bellen, maar was niet te bereiken. Vervolgens kwam het eten, de kaassoufle en stokbrood was niet te niet eten